U kunt mij ook vinden op: <a href="https://www.alternatievegeneeswijzen-info.nl/bdr3167587-Natural-Human-Care.html" title="Natural Human Care">Natural Human Care</a> is ook te vinden op www.alternatievegeneeswijzen-info.nl.

Natural Human Care

The power of nature

De Praktijk

Natural Human Care Geneeskunde

Welkom,

De basis is de praktijk holisme dit houdt in dat ik lichaam en geest als één geheel ervaar. Ze zijn beide onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het een kan niet zonder het ander, beide vormen ze een geheel. Wanneer je het lichaam helpt en de geest "vergeet" dan kan het lichaam niet beter worden. De uitdrukking het zit tussen de oren is in mijn beleving dan ook de halve waarheid. Doordat de geest uit balans is, reageert het lichaam hierop. Hierdoor kan de oorsprong van lichamelijke klachten een basis in de geest hebben.
 
Door mijn brede interesse en een brede kijk op het lichaam en de geest, heb ik me op diverse vlakken gespecialiseerd. Zo kunnen we het stadium waar je in zit beter herkennen en daar op inspelen. In de meeste gevallen kun je weer kwaliteit van leven terug krijgen. Veel voorkomende klachten in de praktijk zijn onder andere allergieën, afvallen, hormoondisbalans, oedeem, overgang, schimmel/bacteriële/virus en parasieten belasting. Specifieke problematiek als bijvoorbeeld blokkades, restschade/belasting van narcose en inentingen, stofwisselingsproblematiek, trauma's, vitamine-tekorten en problemen met opname van vitamines, vage- en chronische klachten zijn mijn specialisme.
 
Herken je jezelf hierin of zit je in een moeilijke periode en heb je daar ondersteuning bij nodig? Misschien kan ik hierbij helpen c.q. ondersteunen.
Lieve groet,
Lisette
 
Bij acute klachten is het belangrijk dat u altijd! naar uw huisarts gaat of 112 belt!  bij een discutabele uitslag verwijs ik u door naar uw arts.