U kunt mij ook vinden op: <a href="https://www.alternatievegeneeswijzen-info.nl/bdr3167587-Natural-Human-Care.html" title="Natural Human Care">Natural Human Care</a> is ook te vinden op www.alternatievegeneeswijzen-info.nl.

Natural Human Care

The power of nature

Chinese Geneeskunde

In de Chinese geneeskunde wordt uitgegaan van de vijf elementen te weten Hout - Vuur - Aarde - Metaal - Water.

Wanneer je deze elementen in je voeding verwerkt geeft het harmonie aan de maaltijd en aan je lichaam. Voeding is een belangrijk onderdeel in mijn praktijk. Het meest belangrijke is dat je kunt eten wat je lekker vindt. Wegen en afmeten is van ondergeschiktbelang. Het helpt je namelijk niet aan een beter en slanker figuur, het geeft alleen maar onrust en onvrede in je lichaam en in je geest. Dat is precies wat je moet voorkomen als je het proces wilt laten slagen.

Aan de hand van het anamneseformulier kijken we wat voor je het beste is. Daarbij is het ook belangrijk wat er in je leven past zodat u het ook vol kan houden en het ook leefbaar is en blijft.

Je krijgt recepten mee en als je het lastig vindt in de supermarkt en het koken op zich dan gaan we samen aan de slag en help ik je op weg.